Hoe werkt het Bieden

Log in of maak gratis een account aan

Heb je al een account log dan in, heb je geen account dan kun je deze direct aanmaken en meteen starten met bieden.

Klik op registeren en vul je gegevens in. Na verzending ontvang je een mail met daarin een activatielink. Zo kunnen we waarborgen dat niet iemand anders via jouw mailadres en met jouw gegevens gaat bieden. Na het activeren van de link in de mail ben je automatisch ingelogd en kun je direct beginnen met bieden.

Bied mee en ga de strijd aan om het hoogste bod

Als je een bod hebt geplaatst en je wordt overboden dan ontvang je een mailtje. Zo krijg je de kans om de hoogste bieder te blijven zonder dat je dat continu in de gaten moet houden.

Ben je de hoogste bieder, dan win je de veiling. De bevestiging vind je in de mail.

Bieden is betrouwbaar en gegarandeerd eerlijk.

Over ons

Van Uhm en dochterbedrijf Habuba leveren machines en de daaraan gelieerde inventaris voor de voedingsmiddelenindustrie, het ambachtelijk slagersbedrijf, retail en slachterijen. “We houden van direct klantcontact, van aanpakken en de klant ontzorgen. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we problemen snel oplossen en zijn we bij calamiteiten ook snel ter plaatse met de juiste apparatuur. Elke klant, groot en klein, kan bij ons rekenen op dezelfde service.” Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf. Met de derde generatie aan het roer, waait er nog altijd een frisse ondernemersgeest door het bedrijf. De Twentse nuchterheid van Van Uhm, gecombineerd met de Volendamse bravoure van Habuba, staat garant voor een servicegerichte no-nonsense mentaliteit.

Contact

Van Uhm bv

De Bieffel 3
7622 BM Borne

Telefoon: 074 - 2662905
Telefoon (verkoop): 074 - 2657065
Telefoon (technische dienst): 074 - 2657050

E-mail algemeen: info@vanuhm.nl
E-mail verkoop: verkoop@vanuhm.nl
E-mail technische dienst: td@vanuhm.nl

Habuba bv

Morseweg 6
1131 PK Volendam

Telefoon: 0299 - 366 199

E-mail: info@habuba.nl
E-mail verkoop: verkoop@habuba.nl

Stuur uw vraag